Toont alle 21 resultaten

FAKE PLUGS

Eindelijk een trendy alternatief voor echte plug oorbellen: onze fake plug oorbellen voor mannen. Perfect voor diegenen die een edgy look willen zonder het gedoe van echte plugs. Bekijk onze collectie nu en geef je outfit een boost!

Heren studs en stekers

Houten stud oorbellen

 10,95

Fake plug oorbellen voor mannen

Houd je van de look van plugs, maar heb je geen opgerekte gaatjes in je oren? De fake plugs van Mister Trendy zijn hiervoor de perfecte uitkomst! Bekijk hier het uitgebreide aanbod en laat je inspireren door de verschillende stijlen, kleuren, materialen en formaten.

De look van echte plugs zonder opgerekte oorgaatjes

Echte plugs geven je uiterlijk een stoer uitstraling. Maar hiervoor moet je wel wat over hebben. Je moet namelijk lang de tijd nemen op je oorgaatjes op te rekken. Heb je hier geen zin of tijd voor en wil je graag toch dezelfde look bereiken? Dan zijn fake plugs echt iets voor jou!

De uitstraling van echte ear plugs

Fake plugs zijn oorbellen waarbij het lijkt alsof je oorgaatjes zijn uitgerekt. De oorbellen hebben een dunne staaf die in het normaal geschoten gaatje past. De drager van de oorbel geeft je de look van echte plugs. Alle modellen passen dus in normale oorgaatjes.

Kies uit diverse formaten, designs, kleuren en materialen

Het aanbod van fake plugs van Mister Trendy is zeer gevarieerd. Zo is er voor elke man een passende set van fake plugs verkrijgbaar. Laat je verrassen door het aanbod van kies uit diverse formaten, designs, kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een zwart model met skulls of ga voor blauwe studs. Ga voor goudkleurige spike studs die een echte edge toevoegen aan je look of ga voor een alternatieve look met mooie spiraal oorbellen.

Alles voor de modebewuste man

Wees niet bang om jezelf te uiten met je persoonlijke stijl door middel van je kleding en sieraden. Mister Trendy staat klaar voor de modebewuste man. Laat je inspireren door het aanbod van kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Alle sieraden zijn makkelijk met elkaar te combineren voor een complete look.