Toont alle 24 resultaten

HEREN STUDS EN STEKERS

Bekijk onze selectie van studs en stekers voor mannen. Onze elegante en stijlvolle sieraden zijn de perfecte manier om je outfit op te leuken. Laat je persoonlijkheid schitteren met onze unieke designs. Shop nu online!

Heren studs en stekers

Houten stud oorbellen

 10,95

Heren studs en stekers

Zwarte ster oorbellen

 12,95

Heren oorbellen

Als je op zoek bent naar de meest up to date heren studs en stekers, dan ben je bij Mister Trendy aan het juiste adres. Op onze website vindt je een groot assortiment aan producten van hoogwaardige kwaliteit. We zoeken de mooiste en meest gedurfde sieraden voor je uit, zodat jij een statement kunt maken. Bijkomend voordeel is de lage prijs van onze producten. De studs en stekers op onze website zijn zeer verschillend, zodat je altijd wel een product vindt dat goed bij je past.

Stekers in alle soorten en maten

De keuze voor studs en stekers is altijd een goede keuze. Omdat Mister Trendy een breed assortiment heeft, kun jij de stekers vinden die goed bij jouw stijl passen. Je kunt stekers vinden in de kleuren zwart, zilver en goud. Op sommige producten vind je steentjes, en andere producten hebben een opvallende vorm. Je kunt deze stekers en studs gebruiken bij een normaal geschoten gaatje. Je hoeft dus niet per se je oorlel op te rekken om die toffe look te krijgen. Je kunt eerst deze stekers proberen om te checken of het je zou staan om je oorlel op te rekken. Daarnaast is het ook goed mogelijk om je af en toe deze stijl aan te meten, door deze oorbellen te dragen.