Retourneren

Bij Mister Trendy geldt een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Binnen deze periode moet het proces van retourneren in gang gezet worden door de koper. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terug gestort op je rekening.

Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via retouren@mistertrendy.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stuur het retourformulier mee met de retour te sturen artikelen.

RETOURVOORWAARDEN

  • We vragen je altijd om je ordernummer te vermelden
  • Je kan je retour binnen 30 dagen na ontvangst bij ons retourmelden, hierna heb je nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.
  • Het product is onbeschadigd en heeft geen gebruikssporen. Mocht het product toch beschadigd zijn of er zijn zichtbare gebruikssporen, dan kunnen we een waardevermindering bij je in rekening brengen.
  • Het product dient te zijn verpakt in de – redelijkerwijs mogelijk – originele staat en verpakking.
  • Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor je retourzending. Aanbevolen wordt daarom om de retourzending aangetekend of met een Track & Trace code te versturen. 

Uitzonderingen retourneren

Sieraden die op maat gemaakt en/of gepersonaliseerd zijn met bijvoorbeeld een naam of datum kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Ons retouradres:

Mister Trendy
T.a.v. retouren
Schepenstraat 10
2931 GR Krimpen aan de Lek